Sari la conținut


Politica de confidentialitate si securitate

Acest site web este detinut si operat de catre SC LUNOK SRL, cif RO14642760, J17/388/2002, cu sediul social in judet Galati, oras Galati, bdul Siderurgistilor 27, bl.C1, sc.3, ap.21.

Politica de securitate

Serviciile si produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Netopia. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – SC LUNOK SRL si Netopia garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi „Politica de confidentialitate Netopia” si „Politica de confidentialitate SC LUNOK SRL” pentru mai multe informatii despre subiect.

  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului aplicat de catre Netopia pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete.

  • SC LUNOK SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru incercarile de plata nefinalizate ce duc la lipsa rezervarii produselor/serviciilor din stocul propriu.

Ce fel de date personale prelucrăm?

Datele furnizate de utilizatori. Pe https://aless.ro prelucrăm datele personale ale utilizatorilor și clientilor noștri. În principal, sunt acele date personale furnizate în timpul înscrierii la SC LUNOK SRL, sau în timpul transmiterii de înscrieri la campanii.

Aceasta date includ în special adresa de e-mail cât și, în cazul clientilor, numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și detaliile de plată.

SC LUNOK SRL nu colectează și nu prelucrează alt gen de date personale, cum ar fi cele cu caracter sensibil, de exemplu, starea dvs. de sănătate, etnie sau religie, șamd.

În ce scopuri vă procesăm datele cu caracter personal?

Numele și prenumele, precum și detaliile de contact vă sunt procesate pentru a vă putea procesa aplicațiile de membru sau înscrierile transmise de dvs. Prelucrarea datelor în acest caz, este inclusă pe decursul tuturor activităților, de la înregistrarea, prelucrarea, inclusiv plata efectuată. Dacă aceste informații nu sunt furnizate SC LUNOK SRL, aceasta din urmă nu își poate îndeplini angajamentul serviciilor solicitate.

Pentru a putea transmite informații despre activitățile sale, SC LUNOK SRL se folosește de următoarele date personale: adresa de e-mail și uneori numărul de telefon pentru notificări ocazionale prin SMS. În acest caz, trimitem un mesaj despre campaniile pe care SC LUNOK SRL le susține și/sau organizează. Procesarea datelor se realizează pentru îndeplinirea intereselor legitime pe care le are SC LUNOK SRL sub formă de marketing direct cu caracter limitat. SC LUNOK SRL nu are nevoie de consimțământul dvs. pentru acest gen de comunicări, însă vă permite să vă dezabonați în orice moment sau să vă opuneți unei astfel de procesări. Dacă vă retrageți consimțământul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicări, și nici pentru motivele menționate mai sus, pentru a realiza intereselor legitime ale SC LUNOK SRL.

Pentru a face publice informații și promova campaniile SC LUNOK SRL, se utilizează în principal o adresă de e-mail pentru comunicare. În acest caz, procesarea se bazează numai pe consimțământul, dvs., care este în întregime voluntar și puteți continua să utilizați pe deplin site-ul nostru dacă nu doriți să vă acordați consimțământul. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, dând click pe link-ul corespunzător găsit în fiecare mesaj de comunicare.

Anularea consimțământului și anularea primirea comunicatelor sau mesajelor SC LUNOK SRL

Comunicatele companiei. Utilizatorii și clientiI SC LUNOK SRL se pot dezabona în orice moment de la primirea comunicatelor:

trimițându-vă dezacordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal la SC LUNOK SRL prin click pe linkul de dezabonare.

Cine are acces la datele personale?

În primul rând, datele personale sunt prelucrate de către SC LUNOK SRL și de către personalul său. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea și acest angajament continuă chiar și după ce sa încheiat cooperarea cu SC LUNOK SRL.

Care este durata de procesare a datelor personale?

SC LUNOK SRL procesează datele personale pentru a putea îndeplini și realiza obligațiile asumate pe întreaga durată a înscrierii, inclusiv plata efectuată și derularea campaniilor. Conform legii, SC LUNOK SRL păstrează unele dintre datele conținute în documentele contabile.

Comunicările sunt trimise utilizatorilor atât timp cât acest lucru este acceptat de către utilizatori și/sau clienti. Acestea sunt trimise până când clientul se dezabonează sau până când își exprimă dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

Datele obținute în scopuri de marketing sunt procesate de SC LUNOK SRL pe durata consimțământului dvs., adică atâta timp cât veți permite stocarea sau până când vă veți exprima dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

Prelucrarea ulterioară a datelor cu caracter personal în plus față de aceste termene limită este efectuată de SC LUNOK SRL numai dacă este necesară îndeplinirea obligațiilor care decurg din regulamentul ALESS.RO.

Ce drepturi aveți?

În legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteți să contactați SC LUNOK SRL și să o solicitați:

Informații privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de SC LUNOK SRL cu privire la scopul și natura prelucrării datelor cu caracter personal, inclusiv informații despre potențialii beneficiari ai datelor cu caracter personal, în afara SC LUNOK SRL. Informațiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt menționate în aceste regulament.

Accesul la datele pe care le-ați furnizat către SC LUNOK SRL, fie în timpul înregistrării, fie în timpul plasării unei înscrieri. Dacă se exercită acest drept, SC LUNOK SRL vă va confirma dacă și care date personale sunt prelucrate și, dacă este cazul, vă vor fi puse toate la dispoziție, împreună cu informațiile despre prelucrarea acestora.

Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete. Numai în cazul informațiilor actualizate corect vă poate asigura SC LUNOK SRL realizarea înscrierii plasate de dvs.

Justificarea și eliminarea unei stări defectuoase(cum ar fi blocarea, corectarea, completarea sau ștergerea datelor personale) dacă considerați că SC LUNOK SRL procesează date cu caracter personal ce contravine protecției vieții personale sau încălcând reglementările legale.

Ștergerea datelor cu caracter personal (așa-numitul „drept de a fi uitat”) sau prelucrarea limitată a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dacă SC LUNOK SRL nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. În îndeplinirea acestor condiții, SC LUNOK SRL vă va șterge total sau parțial datele.

Transferarea datelor personale prelucrate automatizate obținute prin consimțământul dvs. de la SC LUNOK SRL către o altă entitate în care SC LUNOK SRL transmite dvs. sau unui alt administrator la alegerea dvs. datele dvs. personale într-un format utilizat în mod obișnuit.

În plus, clienti SC LUNOK SRL pot contesta prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul trimiterii de comunicări irelevante sau a unor evaluări a preferințelor, în baza cărora SC LUNOK SRL va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

În plus față de drepturile prezentate mai sus, puteți să contactați întotdeauna SC LUNOK SRL cu o reclamație pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Securitatea datelor

SC LUNOK SRL este responsabil de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR). SC LUNOK SRL pune mare preț pe securitatea din punct de vedere tehnic și organizațional când prelucrează date cu caracter personal.

Toate datele cu caracter personal în formă electronică sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie să dispună direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de SC LUNOK SRL și protecția este îmbunătățită continuu.

Contact

Dacă aveți orice fel de nelămurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerați că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să ne contactați la adresa de e- mail: [email protected] sau [email protected]

Cum ne gasesti?


 

La telefon, pe email sau in persoana, la sediul firmei.

Scrie-ne, da-ne un telefon sau fa o programare si putem sta de vorba fata in fata despre nevoile tale la sediul Supermarket Aless.

Adresa

DN22G, vis-a-vis de intrarea in Cartierul Nou, Tulcea

Program

Zilnic de la 8:00 la 20:00

Telefon

0741.981.644

Email

©sc Lunok srl

RO14642760

J17/388/2002